Zambry menangis air mata darah???


ANTARA KENCING GAMBAR TG HJ NIK AZIZ DAN SIMBAH CAT MERAH KE GAMBAR ZAMBRY - YANG MANA LEBIH TIDAK SIUMAN - YANG MANA YANG LEBIH KURANG AJAR DAN BIADAP?

Utusan hari ini menyiarkan berita gambar Zambry Kadir disimbah dengan cat berwarna merah. Last few days, banyak blog menyiarkan gambar budak budak UMNO kencing poster TG Hj Nik Aziz, TG Presiden PAS dan YB Ir Khalid Samad.

Aku siarkan semula kedua dua gambar berkaitan untuk tatapan teman teman sekalian.Setiausaha UMNO Bahagian Lumut mendakwa gambar Zambry yang terpampang di billboard itu telah cuba dirosakkan oleh orang orang yang tidak bertanggungjawab.

Soalnya, siapa? Orang PAS? Orang PKR? Orang DAP? Hindraf? Makkal Sakthi? Orang UMNO yang tidak berpuas hati? Atau orang UMNO yang sengaja berbuat demikian supaya kelihatan Pakatan Rakyat sangat jahat dan busuk hati? Atau boleh jadi cat merah itu menyimbah dirinya sendiri?

Beliau juga menyifatkan perbuatan menyimbah cat merah itu sebagai perbuatan yang sangat tidak boleh diterima kerana mencemarkan maruah Zambry Kadir selaku Menteri Besar Mahkamah.

Selain itu, beliau turut mengutuk pelaku sebagai pengecut, tidak bertamadun dan mengamalkan undang undang rimba serta tidak siuman.Ok. Itu hal billboard Zambry Kadir. Bagaimana pula dengan aksi budak budak UMNO yang kencing gambar TG Hj Nik Aziz, TG Presiden PAS dan YB Ir Khalid Samad tu? Kenapa tidak ada sekoq pun pemimpin UMNO yang mengulas perkara ini?

Yang simbah cat kat gambar Zambry Kadir kita tak tahu siapa tetapi yang kencing macam anjing kurap tu sah budak budak UMNO.

Yang kurang siuman itu sah budak budak UMNO. Yang pengecut itu sah budak budak UMNO. Yang kurang ajar itu sah budak budak UMNO. Yang tidak bertamadun itu sah budak budak UMNO. Yang hidup macam tidak berTuhan itu sah budak budak UMNO. Yang hidup tanpa undang undang pun sah budak budak UMNO.

Jadi, ada kemungkinan UMNO sendiri yang menyimbah cat merah itu supaya satu isu dapat diwujudkan di Perak bagi memburukkan Pakatan Rakyat.

Ini bukan tuduhan tetapi hanya satu andaian. Bukan apa, UMNOkan dah banyak kali menggigit anjing tetapi kemudian terjerit terlolong kononnya anjing tu gigit dia. Sedangkan UMNO bercalar pun tidak tetapi anjing tu UMNO dah belasah sampai mati.

Kerja kerja jahat sebegini hanya dijuarai oleh budak budak UMNO jer. Pemuda dan penyokong Pakatan tidak begitu. Walaupun mungkin ada pemuda dan penyokong Pakatan yang jenis "huu haa huu haa" tetapi perangai dan tingkah laku mereka jauh lebih baik daripada budak budak UMNO.

0 Response to Zambry menangis air mata darah???

Post a Comment