Azeez kini TENAT kerana Berbohong kepada 1Malaysia


Pengerusi Biro Putera UMNO yang juga Ahli Majlis Tertinggi (MT) parti itu, Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim diberitakan tenat dan kini dirawat di Unit Rawatan Rapi(ICU) harapan untuk hidup agak tipis.... Datuk Azeez diberitakan telah dipukul oleh sekumpulan penyokong Pas,yang dikatakan adalah dari kalangan pesilat-pesilat handalan pada hari penamaan calon.

Doktor mengesahkan ada lebam luar biasa dipangkal tengkuknya,"saya tidak pernah melihat lebam seperti ini, biasanya merah atau biru tetapi yang ini berwarna hitam" kata doktor itu.

Ada sumber maklumat memberi tahu, Datuk Azeez terkena pukulan angin tiga penjuru (penderas).Menurut orang yang biasa dalam bidang ini.. sesiapa yang terkena pukulan ini takkan hidup lama... kalau tak besok, lusa, bulan depan, tahun depan atau akan datang Datuk Azeez pasti akan mati.

"Saya amat terkejut dengan kejadian ini, berkemungkinan besar kalau dia dipanjangkan umur pun hidupnya seperti.. hidup segan mati tak mahu...l ebih baik umurnya dipendekkan sahaja." kata salah seorang penyokongnya.

0 Response to Azeez kini TENAT kerana Berbohong kepada 1Malaysia

Post a Comment