Mampukah aku bermadah lagi....??


Salam Pertemuan yg agak layu...

Berbulan-bulan rasanya aku meninggalkn dunia blogger ni tnpa belas kasihan...
Ramai jugak reader dan pengunjung setia aku yg brtanyakan khabar blog tunggal aku ni....
senyap jer. lngsung x de berita yg disampaikn... ibarat "Hidup Segan Mati Tak Mahu"...

Maklumlah, keje sdri, mcm2 bnda nk kena uruskn.

Btw, aku still mncari peluang dan masa yg sesuai utk come back dgn cerita2 menarik utk tatapan korang semua...

So! sabar2 la eh, klu ada rezeki x ke mana....

1 Response to Mampukah aku bermadah lagi....??

  1. IBU TIJA says:

    Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

Post a Comment