Umno Johor Tetap Kukuh.... Jom kita selak Kain Dalam Umno Perak pulak...


Satu sumber berita telah melaporkan UMNO Grik telah mengambil satu tindakan protes terhadap UMNO negeri Perak dengan menggantungkan bendera UMNO setengah tiang tanda berkabung dan lebih tepatnya ialah tindakan boikot dan tidak puas hati terhadap Menteri Besar Datuk Seri Dr. Zambry Kadir.

Menurut sumber itu lagi, Umno Perak kini telah terbahagi kepada dua iaitu antara UMNO kumpulan Dr. Zambry dan UMNO kumpulan Datuk Seri Tajol Rosli yang dilaporkan bergolak dan berpecah.

Sumber - Cendawan MALAYA.

Maka aku pun menjelajah keblog nada rakyat.

Lapor nada rakyat pula...

Umno Perak Berpecah?

Tindakan UMNO Grik yang berkabung dengan menggantung bendera setengah tiang menandakan satu tindakan boikot dan tidak puas hati terhadap Menteri Besar Datuk Seri Dr. Zambry Kadir.

Menurut sumber, UMNO Perak kini telah terbahagi kepada dua iaitu antara UMNO kumpulan Dr. Zambry dan UMNO kumpulan Datuk Seri Tajol Rosli. Dikhabarkan, terdapat rasa tidak puas hati terhadap pimpinan Dr. Zambry kerana barisan EXCO KERAjaan Negeri yang dipilih mengetepikan orang-orang Tajol.

Sumber juga memberi tahu bahawa bekas ADUN BN iaitu Datuk Mokhtaruddin dan Datuk Saidin telah pun memasuki PAS. Terdapat juga bekas-bekas ketua cawangan UMNO yang lari meninggalkan UMNO dan memasuki PAS.

Sumber yang merupakan anak jati Perak (Grik) memberitahu bahawa kemungkinan besar DUN Perak akan dibubarkan dalam masa terdekat memandangkan perpecahan dalaman UMNO Perak dan tekanan berterusan daripada Pakatan Rakyat.

Komen aku - Kah kah kah kah kah...!!! UMNgOk dengan Gila Kuasa mana la boleh dipisahkan..? dah dok dalam KERAjaan HALAM pun masih bergaduh..! gila, gila, gila..!

gaduh, gaduh, gaduh..!

Kita nyanyi dulu geng..!


Bersatu kita bersatu...
Dengan setia berganding bahu...
Tipu terus menipu...
Kita tipu melayu...

Bersama kita bersama...
Menjunjung hasrat semua...
Berjasa pada kroni...
Anak isteri dan bini...

Lambang kita yang rebah dipandang keji dan haprak...
Bersatu bersedia khianat cogankatanya...

UMNgOk terus lara rompak rakyat Malaysia..!
0 Response to Umno Johor Tetap Kukuh.... Jom kita selak Kain Dalam Umno Perak pulak...

Post a Comment