Apabila pengaruh "Kliwon TV3" Dizahirkan oleh budak sekolah...


Ini adalah salah satu karangan pelajar sekolah zaman cyber + zaman cerita hantu kurafat yang semakin berleluasa sekarang. Produser pula semakin berlumba-lumba buat siri tv dan wayang gambar cerita merapu karut marut yang kononnya seram dan nak beri pengajaran dan entah apa-apa lagi la...


Mufti pula diam seribu bahasa, dulu kecoh-kecoh orang ramai bising..senyap sekejap. Tapi sekarang berleluasa kembali....Hantu ada di mana-mana, di merata-rata tempat. Macam-maam ada, yang ganas, yang brutal, yang kecil yang besar, yang terbang..pendek kata, Macam-macam ada (iklan astro) :)

Jadi, bacalah karangan ni, jangan gelak sorang-sorang..ajaklah kawan-kawanyang lain sama-sama gelak dengan anda. Malaysia Boleh..1 Malaysia beb! :))

Jadi bila si ibu terasa amat gembira sambil memeluk si anak... maka hantu tu pun turut gembila la eh???? Gereeeeek seyyyy!!!

Macammana la cikgu2 kat skolah tak pening kepala melayan karenah murid hari ini, buat karangan pun berpandukan aura "Movie" sari sumber yang boleh menyesatkan.

0 Response to Apabila pengaruh "Kliwon TV3" Dizahirkan oleh budak sekolah...

Post a Comment