SUARA MAKCIK ROKIAH YANG HARUS DIDENGAR OLEH PKR....


Sudah sampai masa kerajaan Pakatan Rakyat bergabung menghasilkan akhbarnya sendiri untuk menjawab segala tohmahan atau fakta yang tidak betul terhadap pengurusan dan pentadbiran kerajaan PR.

Jangan harap media arus perdana memberikan fakta yang betul malah lebih teruk lagi menyebarkan berita-berita karut lagi hampas sehingga aku lihat Utusan Malaysia sudah jadi kotor haprak seperti sisa tuala wanita yang berhak dicampak ke dalam lobang jamban. Sisa tuala wanita pun ada gunanya sebab darah kotor tu boleh juga dihisap makhluk halus yang lapar kebulur.

Akhbar Sinar Harian juga bukan akhbar yang memihak mana-mana. Khir Toyo masih diberi peluang merepek sedangkan sial penyapunya dah lama melekat dan dia sepatutnya tak boleh bercakap lagi sekarang ni akibat malu dengan kes Disneyland, beli apartment di Mekah atau banglo mewahnya. Ini kerana tiada media Pakatan Rakyat atau media alternatif yang boleh menelanjangtoyolkan dia. Akhbar Harakah atau Suara Keadilan adalah akhbar parti, tak ramai yang berani membelinya. Akhbar ni pun dah jadi samdol, lembut macam tahi cirit. Pasaipa? Takut kena gantungkah?

Ada ramai pakar dalam PR malah ada blogger berkredibiliti boleh dipertanggungjawabkan untuk menerajui akhbar ini. Permit? hahahah!! Sejak bila kita kena patuhi undang2 sedangkan kerajaan Bini Najib tak pernah menghormatinya. Gunakan akhbar ini untuk menyampaikan maklumat dan program2 rakyat yang telah dijalankan oleh kerajaan PR. Rakyat mana tahu air percuma, tuisyen percuma, program tabung anak warisan (TAWAS), bantuan ke IPT yang dijalankan di Selangor.

Cepatlah PR oii jangan dok lembab terhegeh2 sangat!
Lembab betullah korang ni!

0 Response to SUARA MAKCIK ROKIAH YANG HARUS DIDENGAR OLEH PKR....

Post a Comment