ISLAM mula dipersendakan oleh UMNO demi publisiti murahan....


normal_arak-punya-hal-7

Cuba korang tengok Gambar kat atas tu apa yang tak kena..?

Yang tak kena ialah orang UMNO kini dah mula mempersendakan kalimah ALLAH SWT bila menyamakan perkataan TAKBIR dengan TAKE BEER. Adakah ini yang diajar oleh pemimpin MELAYU dalam UMNO kepada orang UMNO?

Memang SAH lah UMNO hanya memperjuangkan Melayu tapi bukan Islam kerana itu mereka senang menukar penyataan kalimah Takbir yang selalunya disusuli dengan laungan ALLAH HU AKHBAR dengan ungkapan yang menggambarkan ARAK! Sampai begitu sekali ia dipersendakan dengan HINA oleh UMNO…

Nampaknya satu lagi polimik isu yang digunakan untuk kepentingan UMNO ialah Hukum dan Pengertian ISLAM sehingga ia dijadikan bahan tanpa mengira erti sebenar ISLAM itu.Bagi mereka selagi ia boleh meraih populariti dan kepentingan maka mereka akan buat tanpa memikirkan kesannya…Inikah yang dinamakan perjuangan Umno BERTERASKAN AJARAN ISLAM yang hakiki.

Sewaktu di Manik Urai, TPM mereka pernah mengatakan bahawa TGNA sebenarnya sesat dan tidak berdakwah secara benar terhadap umat islam, dan UMNO sebenarnya telah lama mempertahankan ISLAM dalan perjuangan dan urusan pentadbiran negara.

Jika turun Kemurkaan Allah kepada Alam ini JANGAN ditanya MENGAPA..?

0 Response to ISLAM mula dipersendakan oleh UMNO demi publisiti murahan....

Post a Comment